manglende sexlyst sex i aarhus

5. 5. - I dag siger vi, ”jeg har manglende sexlyst”. I virkeligheden, er det en og samme ting. Det er historier vi bruger, for at holde os selv og hinanden på afstand. Så et af de spørgsmål jeg som sexolog ofte får fra kvinder er, hvornår er det ok at sige nej til sex. Og hvad gør jeg, hvis jeg ikke har lyst til sex. Hjerteforeningens rådgivningscentre et godt sex- og samliv er en. Hvis lysten i perioder mangler, vil der ofte være noget, vi savner dybt, en følelse af at mangle kontakt til noget vigtigt. Måske føles det overhovedet ikke som sex, du savner, fordi du ikke mærker din lyst - men det føles måske mere som et diffust savn, en frustration, tomhedsfølelse, en følelse af overflade, længsel efter nærhed.

Tantra til mænd jubiichat dk

Sussi Poulsen Jeg vil skrive om mit liv som en ung kvinde, som en mor, som kæreste og som veninde. Men selv om der ikke er meget liv på lagenerne, er der ingen grund til at gå i panik med samme. Faktisk så har jeg fulgt med Min-mave, lige siden jeg var 7 uger henne. Måske I vil noget forskelligt i jeres livsvalg?


manglende sexlyst sex i aarhus

7. 7. - Manglende lyst til sex med din partner er noget, de fleste i et længerevarende forhold har prøvet i perioder. For nogle kommer lysten hurtigt og ubesværet tilbage, mens den manglende lyst for andre kan være dræbende for parforholdet og i nogle tilfælde føre til samlivsproblemer eller utroskab. Men selv om. 5. 5. - I dag siger vi, ”jeg har manglende sexlyst”. I virkeligheden, er det en og samme ting. Det er historier vi bruger, for at holde os selv og hinanden på afstand. Så et af de spørgsmål jeg som sexolog ofte får fra kvinder er, hvornår er det ok at sige nej til sex. Og hvad gør jeg, hvis jeg ikke har lyst til sex. Hvis lysten i perioder mangler, vil der ofte være noget, vi savner dybt, en følelse af at mangle kontakt til noget vigtigt. Måske føles det overhovedet ikke som sex, du savner, fordi du ikke mærker din lyst - men det føles måske mere som et diffust savn, en frustration, tomhedsfølelse, en følelse af overflade, længsel efter nærhed...

Sex er limen i parforholdet, der hvor frustrationerne mildnes, hvor uoverensstemmelser glemmes en stund og gør begge parter lidt mere medgørlige. Østjyde, gift med sønderjyde og boligejer. Her vil du finde emner, om alt det som jeg finder interessant og inspirerende, såsom det at blive mor, madlavning, familie, samt de lidt mere tabubelagte emner. Og så interesserer jeg mig for en sund livsstil, bæredygtighed, økologi, mode, o. Bare vi har små tegn og er villige, så kan vi gå med på sex.
Sexlyst mangler totalt! Af Websexolog Maj Wismann